HEERHUGOWAARD - Afgelopen zaterdag had Apollo 1 in de eerste fase van de wedstrijd moeite om de korf te vinden. Rapid 1 maakte hier goed gebruik van en kwam met 0-6 voor te staan. Het duurde lang voordat Apollo de eerste goal maakte, maar zodra deze viel kwam Apollo nog voor rust terug in de wedstrijd met een ruststand van 6 - 7.

Na de rust kon Rapid weer wat uitlopen naar een 8-12 voorsprong. Apollo zette een tandje bij en door goed verdedigend spel en belangrijke goals kwamen ze terug in het spel. Na de gelijkmaker op 13-13 kwam Apollo zelfs op voorsprong. Daarna werd het stuivertje wisselen van 14-13 naar 14-15. In de laatste minuut van de wedstrijd schoot Kai-Fung Siu de gelijkmaker binnen. Met een eindstand van 15-15 heeft Apollo een belangrijk punt gewonnen. Apollo 1 behoudt met deze welverdiende punt een 1e plaats in de zaalcompetitie.

De volgende wedstrijd tegen Nova 1 staat gepland op zaterdag 19 februari om 16.30 uur in HF Witte Centrum in De Bilt.