ASSENDELFT - KSV heeft voor de vierde keer op rij een positief resultaat geboekt. Nadat het uit de laatste drie wedstrijden zeven punten haalde pakte het afgelopen zondag op bezoek bij SVA Assendelft een punt, 3-3.

KSV won in de afgelopen drie wedstrijden met 3-1 van Alcmaria Victrix, speelde met 1-1 gelijk tegen Apollo’68 en versloeg WMC met 5-0. Na de 3-3 bij SVA Assendelft blijft het KSV van Tristan Ooms ongeslagen in 2017.

Na ruim twintig minuten opende KSV de score. Een belangrijke voorsprong voor KSV, dat later in de eerste helft opnieuw doel trof. SVA Assendelft kwam vlak voor rust via Erwin Schavemaker terug tot 1-2 waardoor het nog een zeer interessante tweede helft zou worden.

In dat tweede bedrijf was het opnieuw SVA Assendelft dat scoorde. Opnieuw wist Erwin Schavemaker de Heerhugowaardse defensie te passeren en de 2-2 op het scorebord te brengen. Opnieuw was het KSV dat op voorsprong kwam, maar Sidney Filmer besloot het doelpuntrijke duel met de 3-3 wat uiteindelijk de eindstand bleek.

Met twee treffers was Bart Velseboer opnieuw belangrijk voor zijn ploeg. Met twee doelpunten had hij een belangrijk aandeel in de wedstrijd tegen Assendelft.

In 2017 wist Bart Velseboer al vier doelpunten te maken waarmee zijn totaal op tien doelpunten is gekomen. De Heerhugowaarder bezet met Amin Charik een gedeelde derde plaats op de topscoorder lijst.

Ook komende zondag zal Velseboer strijden voor de punten met zijn ploeg. Dan neemt KSV het op tegen Westzaan.