WINKEL - Winkel en KSV hebben zondag de punten gedeeld. De Heerhugowaardse hekkensluiter waar afgelopen week trainer Tristan Ooms vertrek nam brutaal een 0-2 voorsprong, maar uitgerekend keeper Kaj Tensen wist in de laatste minuut de gelijkmaker te scoren.

Bij KSV werden de honneurs waargenomen door Nardy Velseboer en die zag zijn ploeg prima starten. Via doelpunten van Smeding en Smal kwam men op voorsprong en dat was op dat moment zeker niet onverdiend te noemen.

Ook na de aansluitingstreffer van Wegman leek KSV alsnog op weg naar de zege, maar in de laatste minuut besloot keeper Tensen bij een corner mee naar voren te gaan en toen de bal pardoes voor zijn voeten viel tikte hij de 2-2 binnen.