DIEMEN Op bezoek bij nummer twee SV Zeeburg ging KSV afgelopen zaterdag hard onderuit. De Heerhugowaardse ploeg verloor met ruime cijfers, 33-18.

De eindstand spreekt boekdelen. ,,Het was vandaag niet onze dag” zei Rosina Vreeburg na afloop. ,,We begonnen goed en maakten goed gebruik van de verre 5-1 verdediging”

Afgestraft
Tegen de nummer twee werden fouten direct afgestraft. ,,Doordat we in de aanval af en toe balverlies hadden, werd dit meteen afgestraft met een tegenaanval” vervolgt Vreeburg. Halverwege keek KSV tegen een 16-10 achterstand aan.

Na rust scoorde KSV slechts acht keer, terwijl Zeeburg uithaalde. ,,In de tweede helft waren zij goed op schot en liepen zij uit”. Het resulteerde uiteindelijk in 33-18.