'T KRUIS - KSV blijft uitstekend meedraaien in de top van de vijfde klasse. De ploeg van trainer Rowan Top wist in de thuiswedstrijd tegen het op de tweede plaats staande FC Amsterdam voor de vijfde keer op rij ongeslagen te blijven door met 3-1 te winnen.

De Kruizer ploeg staat daardoor op een vierde plaats met twee punten achterstand op kopoloper OSC en een punt minder dan FC Amsterdam en SSV, maar gezien het feit dat KSV nog een wedstrijd tegoed heeft ten opzichte van de concurrentie overheerst de positiviteit op Sportpark de Kruising.

Aldaar kwam KSV zondag op voorsprong via Willem Langerhorst. De Amsterdammers scoorden halverwege de eerste helft wel tegen, maar Dion Bestevaar zorgde dat de thuisploeg met een voorsprong ging rusten. In de tweede helft gooide Jesper Luitjes het duel in het slot door de 3-1 aan te laten tekenen.

Komende zondag gaat KSV op bezoek bij Geel Wit '20 in Haarlem.