HEERHUGOWAARD – Door een doelpunt in de laatste minuut liep KSV alsnog tegen een nederlaag op. In eigen huis moest het een restant van 65 minuten uitspelen nadat het treffen met Victoria O afgelopen zondag werd gestaakt. Het leverde dus een verliespartij op, 1-2.

Afgelopen zondag werd het duel tussen KSV en Victoria O binnen een half uur gestaakt vanwege een blessure bij de scheidsrechter. Het gebeurde bij een 1-1 tussenstand door doelpunten van Robin Leek en Jordy van de Ham.

In het restant wat afgelopen donderdagavond werd uitgespeeld wisten beide teams mogelijkheden te creëren. Nadat Don van Sermondt namens KSV een honderd procent kans miste raakte de opponent uit Obdam tweemaal de lat. In de laatste minuut wist Wessel Klaver de 1-2 te maken waardoor Victoria O er met de zege vandoor ging. ‘Zij hebben terecht gewonnen.’ zei Bart Velseboer na afloop.

Komende zondag sluit KSV de competitie af met een uitwedstrijd tegen Apollo’68. In Hensbroek staat er voor de formatie van trainer/coach Tristan Ooms niets meer op het spel, al zal het de derby graag winnend willen afsluiten en zo met een goed gevoel de zomerstop in gaan.

KSV – Victoria O 1-2 (1-1)
0-1 Robin Leek
1-1 Jordy van de Ham
1-2 Wessel Klaver