HEERHUGOWAARD – In eigen huis slaagde KSV er afgelopen zaterdagavond niet in om Westlandia 3 te verslaan. De Heerhugowaardse handbalsters keken halverwege tegen een achterstand aan en wisten de opgelopen schade niet meer te repareren, 20-28.

Het begin van het duel tussen KSV en Westlandia 3 ging gelijk op. Na een stand van 4-4 kwam Westlandia op voorsprong en deze gaven ze de hele wedstrijd niet meer weg. ‘We gingen de rust in met een stand van 11-15. In de tweede helft hebben we geprobeerd dit om te buigen, maar door diverse twee minuten straffen aan onze kant liep Westlandia verder uit. Wij kregen onze verdediging niet meer op orde’, zei Jocelyn Noordeloos na afloop. ‘Positief was wel het spel van vier A-jeugd meiden die prima invielen.’