WERVERSHOOF - KSV heeft het duel tegen directe concurrent VVW met 3-1 verloren. Het was een geflatteerde nederlaag voor de ploeg van trainer Tristan Ooms dat zeker in de eerste helft mogelijkheden kreeg om de score te openen.

Waar KSV het vizeir echter niet op scherp had staan scoorde de thuisploeg wel bij de eerste de beste kans. Op slag van rust wist Rick Does nog wel de verdiende gelijkmaker te maken, maar na de rust sloeg VVW opnieuw toe. KSV probeerde hierna aanvallend wat te forceren, maar kreeg uiteindelijk het deksel op de neus: 3-1.

De ploeg van Ooms staat nog twaalfde in 3A, maar heeft nog altijd drie inhaalwedstrijden te goed. Het is dan ook nog geen winterstop voor de ploeg uit 't Kruis die komende zondag dient aan te treden bij koploper DWOW.