DIRKSHORN/STOMPETOREN - Zowel Hugo Boys als KSV hadden deze zondag uitstekende zaken kunnen doen in hun klasse in de strijd om de bovenste plaatsen. Beide ploegen grepen echter naast de winst.


In 4A hadden Dirkshorn en Hugo Boys beiden baat bij een overwinning om zich zo te voegen in de top van die klasse. Een winnaar kwam er echter niet, want op een winderig sportpark in Dirkshorn werd er zondagmiddag niet gescoord: 0-0. Dirkshorn blijft zodoende tweede staan en Hugo Boys zakte een plekje naar de vijfde plaats. Komend weekend krijgt de ploeg uit De Noord Alkmaarsche Boys op bezoek, de huidige nummer vier in de stand.

In 5A bleef KSV met zes overwinningen en vier gelijke spelen liefst tien wedstrijd ongeslagen, maar in Stompetoren kwam er een einde aan die reeks voor de ploeg van trainer Rowan Top. Via een indraaiende corner van Thijs Wagenaar kwam KSV nog wel op voorsprong, maar met een straffe wind op het open complex van SSV wist de thuisploeg uiteindelijk de zege te grijpen: 2-1. Door dit resultaat delen KSV en SSV nu de koppositie al liggen er nog een viertal ploegen op het vinkentouw in deze spannende competitie. Komende zondag staat voor KSV in eigen huis de "Kippenbrugderby" tegen Apollo '68 op het programma.