NIBBIXWOUD – De dames van KSV zijn er niet in geslaagd hun uitduel tegen Westfriesland/SEW 3 te winnen. De Heerhugowaardse ploeg ging in een spannend duel nipt onderuit, 25-23.

In Nibbixwoud werd het treffen tussen SEW 3 en KSV een mooi duel. Halverwege waren beide teams met een tussenstand van 14-14 nog in evenwicht. ‘En wij gingen eigenlijk de hele wedstrijd gelijk op. De ene keer kwamen wij weer met een doelpunt voor, de andere keer weer SEW’, zei Jocelyn Noordeloos na afloop. ‘Wij begonnen de tweede helft goed maar konden niet uitlopen.’

Nadat KSV er een paar cruciale ballen niet in kreeg liep SEW in de laatste zes minuten twee tot drie doelpunten uit. ‘Helaas kwamen wij daar niet meer overheen. Maar ondanks dit verlies hebben we met twee wissels echt geknokt’, vervolgde Noordeloos. ‘Iedereen heeft gescoord en de verdediging stond weer als vanouds. Dit moeten we vasthouden voor de volgende wedstrijden.’