EGMOND BINNEN - Op bezoek bij hekkensluiter Sint Adelbert heeft KSV een zeer belangrijke overwinning uit het vuur gesleept. In de strijd om directe handhaving wonnen de Kruizenaren met 1-3.

Al binnen tien minuten kwam KSV op voorsprong, welke ook niet meer werd weggegeven. Aanvoerder Bart Velseboer wist opnieuw het net te vinden. Velseboer is een steunpilaar bij KSV en is dit seizoen met vele doelpunten belangrijk voor zijn ploeg. Door aan zichzelf te werken is hij van grotere waarde voor zijn ploeg, iets wat zeker in deze fase zeer welkom is.

Nog voor rust wist KSV de voorsprong te verdubbelen. Michael Sleurink was de gevierde man aan Heerhugowaardse zijde, al was die vreugde vlak na rust goed ingedaald toen Miloud Weijers de aansluitingstreffer in het doel werkte.

In het vervolg van de tweede helft scoorde Michael Sleurink opnieuw en zorgde zo voor een veilige marge waarmee de overwinning werd behaald. Om zich ook daadwerkelijk direct te handhaven zal het nog wat punten verzamelen, want de huidige voorsprong van drie punten is nog riskant.

Komend weekend speelt KSV tegen die nummer twaalf, Sporting Krommenie. Aan de vechtlust zal het bij KSV niet liggen. Aftrap 14.00 uur.