HEERHUGOWAARD/T VELD – KSV heeft de laatste thuiswedstrijd van het zaalseizoen weten te winnen. Op bezoek bij het tweede team van Maedilon/VZV leed HV Tornado een 30-28 nederlaag

KSV – Westfriesland/SEW (3) 27-21
In de laatste thuiswedstrijd van de zaalcompetitie heeft KSV een 27-21 overwinning behaald op het derde team van Westfriesland/SEW. ,,We speelden een goede wedstrijd met mooi uitgespeelde aanvallen waardoor iedereen tot scoren kwam” blikte Rosina Vreeburg terug op het handbalduel. ,,We konden de rust goede bewaren, zelfs in ondertal”. Uiteindelijk won de Heerhugowaardse ploeg met 27-21.

Ondanks dat het een duel ‘om des keizers baard’ was, kreeg KSV – Westfriesland/SEW een speciaal tintje. ,,We hebben afscheid genomen van een aantal speelsters die na dit seizoen stoppen bij het eerste”.

Maedilon/VZV (2) – HV Tornado 30-28
In ‘t Veld verloor HV Tornado met 30-28 van Maedilon/VZV 2. ,,We hebben hele mooie aanvallen laten zien in de eerste en tweede helft. Alleen wisselden we dit af met verkeerde keuzes in de aanval” zei Anja Borst na afloop.

Halverwege keek de Heerhugowaardse ploeg tegen een 12-11 achterstand aan. Uiteindelijk verloor het met 30-28. ,,Verdedigend hebben we hard gewerkt maar af en toe mistte we net dat laatste stukje scherpte”.

Over twee weken staat de laatste speelronde van het zaalseizoen op het programma. KSV gaat in Amsterdam op bezoek bij het derde team van VOC. Voor HV Tornado staat er een thuiswedstrijd tegen het tweede team van FIQAS/Aalsmeer op het programma.