ALMELO – KV Apollo is de tweede helft van het veldseizoen begonnen met een nederlaag. Tegen AKC gingen de Heerhugowaarders met 27-21 onderuit.

In een rommelig duel begon Apollo niet scherp waardoor het al vrij snel op een achterstand van vier punten stond. In de eerste helft kwam het nog wel een paar keer terug tot twee punten, maar ging uiteindelijk rusten met een 15-11 achterstand. ,,We kwamen scherper uit de kleedkamer en wisten het gat langzaam te dichten” aldus Koen Montijn.

Een kwartier voor tijd pakte KV Apollo tegen AKC zelfs een voorsprong. ,,In de laatste tien minuten konden we het helaas niet volhouden” zei Montijn. ,,Het is geen schande tegen een ploeg die in de zaal in de overgangsklasse speelt, maar er had meer in gezeten”. Een mooi feit voor de Heerhugowaarders was het debuut van Vincent Kranenbarg.