RIJSWIJK KV Apollo kent geen gemakkelijk seizoen. In de eerste klasse strijd de Heerhugowaardse ploeg om handhaving. De overwinning van 17-20 die het afgelopen zondag behaalde op Refleks geeft het team weer wat lucht.

In de eerste helft creëerde KV Apollo vele kansen, en wist deze ook af te maken. ,,De eerste helft verliep goed” zei Koen Montijn na afloop. Door goed verdedigend werk bereikte de Heerhugowaardse korfbalploeg de rust met een 6-10 voorsprong.

,,In de tweede helft begonnen we slordig. Daardoor kwam Refleks twee punten dichterbij. We pakten het daarna weer op waardoor het gat werd vergroot tot zes punten” zei de aanvoerder. Uiteindelijk vergat de ploeg in de laatste acht minuten om het verder af te maken waardoor Refleks wederom terug kwam tot twee punten. In de laatste minuut scoorde Apollo de 17-20. ,,De voorsprong had groter kunnen zijn meer zeer tevreden met de wedstrijd”.