EINDHOVEN Het bekerseizoen zit er op voor FC Marlène. De Heerhugowaarders keken bij rust al tegen een ruime achterstand aan. In het tweede bedrijf slaagde de ploeg er niet in om de spanning terug te brengen, 4-0.

In het eerste deel van het bekerduel begon FC Marlène sterk. ,,De eerste tien minuten waren goed van ons” zag Peter Rozenbeek. ,,Er werden niet veel kansen afgedwongen, maar we waren wel dominant in het spel”.

Onnodig
Toch kwam FC Eindhoven op een ruime voorsprong. ,,We gaven de wedstrijd in korte tijd weg. De 1-0 kwam uit onoplettendheid bij een corner, de 2-0 viel uit een onnodige penalty” vervolgt Rozenbeek. Uit een tien meter trap kwamen de Eindhovenaren op 3-0. Nog voor rust viel ook de vierde treffer binnen. ,,Deze kwam uit een counter, ingeleid door onnodig balverlies”.

Doordat de ploeg de ruime achterstand na rust niet kon rechtbuigen, eindigt het bekeravontuur voor FC Marlène. Rozenbeek: ,,Het is jammer dat het hier eindigt. In de tweede helft hebben we het nog geprobeerd, maar te weinig afgedwongen”.

Hard werken
,,Gezien de eerste helft moeten we onszelf verwijten dat we de doelpunten te makkelijk weggeven. In de tweede helft hebben we het geprobeerd” zei de sluitpost. ,,We moeten er hard voor werken dit seizoen. Het duurt even maar het besef begint langzaam te komen dat we er keihard voor moeten werken.