ALKMAAR - De inschrijving voor de Alkmaar City Run by night gaat hard. Deze editie op woensdagavond 17 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, heeft al meer dan 90% van de startbewijzen verkocht. In totaal zijn er 10.000 startbewijzen beschikbaar. Voor de 5 en 10 km zijn er 9.000 tickets en voor de Rollebol Kids Run & Heroes Kids Run 1.000 tickets. Wie dit Run & Swing-evenement niet wil missen, wordt aangeraden zich snel in te schrijven. Dit kan, zolang de voorraad strekt, via www.alkmaarcityrun.nl.

Organisator Le Champion is blij met de jaarlijkse belangstelling voor het evenement. De populairste afstand voor de Alkmaar City Run by night is al jaren de 10 km. Voor de 5 en 10 km zijn er nog zo'n 750 startbewijzen beschikbaar.

Business Run populairder dan ooit


Bedrijven kunnen zich ook inschrijven voor dit gezellige hardloopevenement. Vitaliteit op de werkvloer wordt namelijk steeds belangrijker, dus doe samen met collega's, partners en/of relaties mee aan de Business Run. De gezelligheid vooraf, tijdens en na de hardloopprestaties zijn kenmerkend voor dit onderdeel. Dat is ook te merken aan de populariteit bij de inschrijvingen, er zijn namelijk nog maar enkele teams beschikbaar. Bedrijven kunnen zich aanmelden via de website.

Rollebol Kids Run


Er is ook aan de jongste hardlopers gedacht, zij kunnen deelnemen aan de Rollebol Kids Run. Kinderen tussen de 4 en 13 jaar kunnen meedoen over een afstand van 800 of 1.600 meter. Nieuw dit jaar is de Heroes Run: het maakt niet uit of je in een rolstoel zit, met een prothese loopt, slechtziend bent, psychologische uitdagingen hebt of iets heel anders. Iedereen is welkom! Online inschrijven via www.alkmaarcityrun.nl kan t/m 3 mei, er is geen deelnemerslimiet voor beide onderdelen. Op de dag zelf kan ook nog ingeschreven worden.