HEERHUGOWAARD - Volleybal is een lekkere actieve zaalsport. Op elk niveau kun je meetrainen en -spelen. Om het even of je nog nooit gevolleybald hebt, of dat je de sport als oud-volleyballer weer wilt oppakken. In Heerhugowaard is volleybal sport van de maand november! Daarom komt Ardea Volleybalvereniging met een mooi aanbod: een maand lang gratis meespelen en proberen, en pas dan beslissen of je blijft. Het aanbod geldt de hele maand november, en je gratis maand gaat in bij je eerste training. Kom op, wat let je?

Bel de secretaris op 072 515 5445 of mail secretaris@ardeahhw.nl of kijk op de site ardeahhw.nl voor de trainingstijden en -adressen.

Welkom vanaf zo’n 7 jaar

Kinderen op de basisschool leren stap voor stap volleyballen via cool moves volley. Aangepast aan de leeftijd lekker bewegen en gooien met de bal, en gaandeweg het spelletje steeds meer leren begrijpen en spelen! En natuurlijk ook al wedstrijden spelen met leeftijdsgenootjes in de Speelkring Alkmaar.

Vanaf 12 tot 18 jaar spelen de kinderen in A, B en C-niveau al echt volleybal. Met volop wedstrijden in de regionale Nevobo-competitie.

Instroomgroep voor volwassenen

Volwassen spelers komen in onze instroomgroep. Oud-spelers stromen snel door naar een recreatie- of nevobo-team, nieuwe spelers blijven hier totdat ze voldoende techniek hebben aangeleerd.

Ook 70+-ers raken de bal!

Er zijn de nodige 70-ers (en zelfs een enkele 80-er) lid van Ardea. Sommigen van hen spelen mee in de recreantencompetitie in Heerhugowaard. Zij trainen dan met hun team mee.

Maar er is ook een groep die alleen lekker traint onder leiding van trainer Jan Groeneveld, een ervaren volleybaltrainer van dezelfde leeftijd. En omdat het leuker is met een wat grotere groep te trainen (en tijdens de training een spelletje te spelen), nodigen zij graag leeftijdgenoten uit om erbij te komen.

Middelbare scholentoernooi sluit de maand af

We sluiten ‘sport van de maand november’ met een middelbare scholen-toernooi op 26 november. Sportgroepen van diverse Waardse middelbare scholen treffen elkaar dan op het volleybalveld. Een leuke kennismaking met ander scholen en de volleybalsport!