Voetbalvereniging SV WMC heeft met Lavista relatiegeschenken B.V. en XYTO Media B.V. twee nieuwe hoofdsponsoren gevonden. De deal met de ondernemers uit respectievelijk Heerhugowaard en Tiel gaat seizoen 2017-2018 in en is voor de duur van drie jaar.

Zowel Lavista Relatiegeschenken B.V. als XYTO Media B.V. hebben zichzelf tot doel gesteld sport structureel te ondersteunen. De twee nieuwe sponsoren slaan de handen ineen bij het verzorgen van de kleding voor het eerste team van SV-WMC. De komende drie seizoenen sieren de logo’s van Lavista en XYTO de shirts van de voetbalploeg die uitkomt in de vierde klasse. John Lazet, van CEO Lavista: ‘De resultaatgerichte instelling en de aandacht voor sportieve ontplooiing bij SV-WMC waren de aanleiding om met elkaar in gesprek te gaan.’

Stefan Mol, mede-eigenaar van XYTO vult aan: ‘Daarnaast past de ambitie van WMC bij die van onze ondernemingen. De stap naar het hoofdsponsorschap was dan ook snel gezet.’ De clubleiding laat weten zeer content te zijn met het partnership met Lavista Relatiegeschenken B.V. en XYTO Media B.V.

https://www.lavistarelatiegeschenken.nl

http://www.xytomedia.nl