DELFT - In de midweekse ontmoeting tegen team Café de Nieuwe Prins in Delft, hebben de spelers van Schroevengroothandel.nl/Toggler Pluggen een 2-6 overwinning behaald.


Leo de Jong trapte af tegen Richard Venema. De Jong kende een prima start en had in eerste instantie weinig tegenstand van Venema. Op tien caramboles voor het einde kwam voor de Jong een dipje waardoor Venema kon aansluiten. Toch won de Jong nipt met 29-30 (41 beurten).

Fred Groen had tegen Martin Wensveen niet zijn avond. Beide spelers kwamen niet goed uit de verf, waardoor het erg moeizaam was. Uiteindelijk won Wensveen met 30 tegen 25 in 49 beurten.

Hans Handgraaf speelde tegen Mario Smink een degelijke partij. Vanaf de start was Handgraaf de bovenliggende partij. Met een serie van 8 en af en toe wat geluk had Handgraaf weinig reden tot klagen. Toen Smink een serie van 9 maakte, werd het nog enigszins spannend, maar Handgraaf kon de partij tijdig uitmaken. 28-35 in 34 beurten.

Ook de partij van Herman Slikker was geen spektakel. Moeizaam scorend tegen Peter Kosterman, sloeg Slikker zich erdoorheen en won met 30-35 in 51 beurten.