REGIO – Op bezoek bij KGB leed Hugo Boys een 4-1 nederlaag. WMC ging eveneens onderuit, terwijl de wedstrijd van KSV al snel werd gestaakt.

KGB – Hugo Boys 4-1
Bij KGB verloor Hugo Boys met 4-1. ‘We zijn vandaag afgetroefd op een felheid en daar baal ik ontzettend van’, zei Jorgen Heurter na afloop. ‘In de eerste helft was de kansenverhouding 0-3 in het voordeel van ons, maar we kwamen door een vrije trap met 1-0 achter.’

Vijf minuten na rust viel de 2-0. ‘Na de 3-0 was de wedstrijd gespeeld’, zag Heurter. ‘Ik hoop dat dit een incident was want volgende week zullen we uit een ander vaatje moeten tappen om drie punten te behalen. Het zal met strijd en inzet moeten beginnen.’ Bij een 4-0 achterstand deed Hugo Boys via Bo Groen iets terug.

Woudia – KSV gestaakt
Het duel tussen Woudia en KSV was van korte duur. Na zeven minuten kon de scheidsrechter door een hamstringblessure niet verder en moest het duel staken.

De Valken – WMC 12-0
'Het was niet best’, zei Rajesh Biseshar. Op bezoek bij De Valken ging WMC na een 3-0 ruststand met 12-0 onderuit. Door drie zieken op het laatste moment moest de Heerhugowaardse ploeg het doen zonder wissels. ‘We eindigden de wedstrijd door blessures met negen man en was het voor hun makkelijk scoren in het laatste kwartier. Daarin vielen de meeste goals voor hun.’