HEERHUGOWAARD - Naast Reiger Boys en SVW '27 kwamen ook de drie overige Heerhugowaardse verenigingen in actie tijdens dit speelweekend. Helaas keerden zowel de ploegen van Hugo Boys, KSV en WMC zonder punten huiswaarts.

In 3A wist Hugo Boys dat het een moeilijke middag tegemoet zou gaan bij de voornaamste titelkandidaat Westfriezen. In Zwaag leunde de ploeg van trainer Ron Weinbrecher logischerwijs met name op de verdediging en men hield lange tijd goed stand. Twintig minuten voor tijd moest men zich echter alsnog gewonnen geven toen Wesley Mak het enige doelpunt van de wedstrijd wist te maken (1-0). Hugo Boys staat twaalfde en houdt twee ploegen onder zich. Winkel, de nummer dertien op de ranglijst, komt komende zondag naar de Noord.

KSV is in 3B al zeker van degradatie en leed op bezoek bij WSV '30 de 23e nederlaag van het seizoen. De ploeg van Job Zoon hield bijna een helft stand in Wormer, maar moest zich vervolgens alsnog gewonnen geven (4-0).

Ook vijfdeklasser WMC ging onderuit al nam het tegen het hoog geklasseerde WBSV in Westbeemster wel brutaal een voorsprong. De thuisploeg wist dit nog voor de rust goed te maken en de Heerhugowaarders kwamen dara in de wteede helft niet meer overheen (2-1).