HEERHUGOWAARD - KSV heeft eindelijk de eerste zege van het seizoen binnen. Op bezoek bij hekkensluiter Beemster wist de ploeg uit 't Kruis zlefs een onvervalste negenklapper te produceren. SVW '27 en Hugo Boys moesten afgelopen weekend genoegen nemen met een gelijkspel terwijl vijfdeklasser WMC thuis onderuit ging.


Zaterdag vierdeklasser SVW '27, derde in de stand, kwam op bezoek bij middenmoter WSV '30 in Wormer niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Dylan Bekkum Marks en Regilio de Mees scoorden voor de Heerhugowaarders.

Een klasse hoger won Reiger Boys met 4-5 bij OFC. Kijk hier voor het verslag.

Op zondag kwam derdeklasser Hugo Boys in de thuiswedstrijd tegen het eveneens laag geklasseerde Ilpendam tweemaal op achterstand. Door treffers van Bart Snoek en Giel Borst wist de ploeg van Ron Weinbrecher toch nog een punt uit het vuur te slepen.

KSV trof met Beemster de hekkensluiter van 4A. De Beemsterlingen zitten qua personele bezetting in een moeilijke situatie wat KSV de kans gaf om aan het moraal te werken. De ploeg van Rowan Top scoorde er op los en was al snel zeker van de eerste overwinning van het seizoen. Uiteindelijk stopte de teller bij 0-9.

Vijfdeklasser WMC won ook pas eenmaal dit seizoen en staat voorlaatste. Afgelopen zondag bleek Wieringerwaard een maatje te groot op Sportpark de Vork: 0-4.

PROGRAMMA KOMENDE WEEK

Dinsdag 22 november

20.00 uur: Huizen - SVW '27 (beker)
20.00 uur: EDO - Reiger Boys (beker)

Zaterdag 26 november

12.30 uur: Reiger Boys VR1 - Barendrecht
15.00 uur: Reiger Boys - ADO '20
SVW '27 vrij

Zondag 27 november

14.00 uur: VV Bergen - Hugo Boys
14.00 uur: KSV - Egmondia
14.00 uur: WMC - Wiron