HEERHUGOWAARD - Na ruim twee jaar is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen SVW'27 en Patrick van der Fits. De hoofdtrainer krijgt de kans om als trainer aan de slag te gaan bij tweede divisionist VVSB.

Het is een kans die de oefenmeester niet wilde laten lopen. Om deze reden heeft Patrick van der Fits het hoofdbestuur van SVW'27 verzocht om zijn contract per direct te ontbinden. Het bestuur heeft aan zijn verzoek voldaan en zal op zoek gaan naar een vervanger.

Bij SVW'27 was Van der Fits bezig aan zijn derde seizoen. Nadat hij in zijn eerste seizoen naar de Tweede Klasse wist te promoveren eindigde hij vorig jaar op een elfde positie. Momenteel bezet de Heerhugowaardse ploeg de voorlaatste positie in de Tweede Klasse A.

VVSB stelde onlangs Eric Meijers aan als hoofdtrainer. Patrick van der Fits wordt veldtrainer bij de club uit Noordwijkerhout.

'Wij wensen Patrick namens het bestuur van SVW'27, de technische staf en de spelers veel succes en kijken met plezier terug op een goede samenwerking', laat het bestuur in een reactie weten. De Heerhugowaardse club zal de komende tijd op zoek gaan naar een vervanger.