HEERHUGOWAARD/BENTELO - In de tweede divisie van het dameshandbal heeft KSV de derde nederlaag op rij geleden. De ploeg van trainer/coach Theo Krom ging op bezoek bij Bentelo nipt onderuit. Een klasse lager wist Tornado wel de twee punten te behalen.


Voor KSV liep de verre uitwedstrijd naar Bentelo uit op een teleurstelling. Beide ploegen die vorafgaand aan het duel vier punten uit vier wedstrijden hadden deden niet veel voor elkaar onder, maar na een spannende strijd viel het kwartje voor KSV, dat in Romy Brink, Judith Groot en Jonna Lemstra (allen zes treffers) haar topscorers had, net de verkeerde kant op: 35-34.

Voor KSV betekende het de derde nederlaag op rij nadat men de competitie was begonnen met twee overwinningen. De komende weken mag men in twee thuiswedstrijden werken aan het herstel. Komende zaterdag komt De Tukkers naar Sporthal waardergolf terwijl een week later DSVD DS2 de tegenstander is in Heerhugowaard.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse pakte Tornado wel de volle winst. In de Waardergolf werd er met 24-22 gewonnen van SEW DS3. De ploeg van coach Karin Burrekers heeft daardoor de tweede plaats in handen op één punt achterstand van koploper Meervogels.

Komende zondag gaat Tornado op bezoek bij Geel-Zwart in 't Zand.