HEERHUGOWAARD – Voor KV Apollo stond er afgelopen zondag een belangrijk duel op het programma. Met ZKC’19 trof de Heerhugowaardse ploeg een directe concurrent. Met een minimaal verschil ging Apollo onderuit, 24-25.

‘Het was een belangrijke wedstrijd voor ons, omdat wij beiden zonder punten onderaan stonden’, wist Anouk Grifhorst het belang van het duel dat KV Apollo speelde tegen ZKC’19. ‘Wij gingen goed van start en kwamen 5-0 voor te staan.’

Doordat de thuisploeg een paar minuten niet goed tot scoren kwam, kwam ZKC bij. Met 10-7 hield Apollo tot aan de rust de voorsprong. ‘Ook na rust ging het aan de leiding, tot 10-9. Daarna haalde de uitploeg Apollo in. Grifhorst: ‘De tweede helft ging erg gelijk op en was echt spannend. Jammer genoeg hebben we met één punt verschil verloren.’