HEERHUGOWAARD - De derdeklassers Hugo Boys en KSV, beiden aan een moeizaam seizoen bezig, waren afgelopen weekend dichtbij het behalen van punt. Helaas gingen beide Heerhugowaardse ploegen met het kleinst mogelijke verschil onderuit.

KSV verloor vorige week nog met dubbele cijfers van Vrone (1-10), maar in de uitwedstrijd bij Hollandia T had de ploeg uit 't Kruis de zaakjes goed voor elkaar. Na een 0-0 ruststand kwam de thuisploeg kort na rust via Teun Beers op voorsprong, maar Dion Bestevaar bracht het duel weer in evenwicht. KSV leek hiermee op weg naar het eerste punt, doch in blessuretijd wist Koen Hollenberg met een mooie vrije trap de thuisploeg toch nog naar de overwinning te schieten: 2-1.

In de 3e Klasse A gaf het Hugo Boys van trainer Ron Weinbrecher goed partij aan VVW in Wervershoof. De ploeg uit De Noord hield tot de rust stand, maar in de tweede helft wist Thijs Nugter namens VVW tweemaal te scoren. Na de tegengoal van Jesper Hoogland volgde nog een hectische slotfase, maar dit leverde Hugo Boys geen punt op: 2-1.