HEERHUGOWAARD - We hebben een mooi nieuw kunstgrasveld! Onder een mooie herfstlucht heeft voorzitter Piet Doedens afgelopen vrijdagmiddag officieel de sleutel van het kunstgrasveld overhandigd gekregen door Rik Volkers van Heerhugowaard Sport NV.

‘Eén van de redenen waardoor wij op zo’n korte termijn het kunstgrasveld hebben gekregen is dat de KNKV de officiële veldmaten heeft veranderd!’ grapte Adri van Excel van Heerhugowaard Sport NV in zijn toepspraak vlak voor de overdracht. Hier zit natuurlijk een kern van waarheid in, maar ook door het ruimte- en tijdgebrek op het hockeyveld en nog veel meer redenen is het zo snel gegaan. Heerhugowaard Sport NV heeft heel hard gewerkt, samen met de Antea Group, om voor ons zo’n mooi veld in zeer korte tijd neer te laten leggen. De tweede helft veld houden we onze wedstrijden voor de kantine!

We zijn hier erg dankbaar voor en vonden een officieel ‘sleutel’-moment en een mooie bos bloemen van onze sponsor Ron de Vries zeer zeker op zijn plaats. Hulde aan Heerhugowaard Sport NV en de Antea Group!.