SINT PANCRAS - Het Oostwal Kersttoernooi is een van de grootste (en gezelligste!) zaalvoetbaltoernooien van Nederland. Het toernooi vindt elk jaar rond de kerstvakantie plaats in sporthal De Oostwal in Sint Pancras. Eind 2023 start de 36ste editie. Schrijf je snel in!


"Kerst en Oud & Nieuw vallen gunstig dit jaar, waardoor we extra veel aantrekkelijke speelavonden hebben. Voor jong en oud, voor mannen en vrouwen. Ons toernooi start zaterdag 23 december en we sluiten zaterdag 6 januari af met de spetterende finale-avond".

Mike en Petra van Sportcafé De Oostwal doen er álles aan om de 36ste editie van het toernooi extra feestelijk en gezellig te maken. Op diverse avonden zorgt een zanger, band of dj voor de muzikale omlijsting. Zo maakt De Oostwal zijn naam als één van de gezelligste hallen (zowel voor zaalvoetbal als voor tennis!) in de wijde omgeving keer op keer volledig waar! Bekijk hier het feestprogramma voor 2023-2024.

Aanmelden

Aan de laatste actieve editie van het kersttoernooi (2022-2023) deden ruim 70 zaalvoetbalteams mee. Verdeeld over ruim 10 speeldagen werd het een groot voetbalfeest, afgesloten met een spetterende finale-avond. Dit jaar zijn de "Bonte Avond"en de "Oldies" reeds volgeboekt, maar er is nog plaats voor diverse senioren, vrouwen en jeugdteams. Wees er wel snel bij!

Aanmelden kan hier.