HEERHUGOWAARD - Op Zaterdag 21 april 2018 houdt Kanowaard haar jaarlijkse open dag aan de Westdijk 14 in Heerhugowaard.

Van 13.00 – 16.00 uur mag iedereen een proefvaart maken in één van de verenigingsboten. Mits je kunt zwemmen natuurlijk! In en rond het verenigingsgebouw zijn leden van Kanowaard aanwezig om je vragen te beantwoorden en de boten te laten zien. Koffie, thee en kano-koeken staan uiteraard voor je klaar. Wil je graag varen, neem dan sportieve kleding en gymschoenen mee (en voor de zekerheid een set droge kleren).

Kanovaren, of kajakken is een gezonde buitensport, die vrijwel het hele jaar beoefend kan worden. Alle spiergroepen worden getraind. Het gaat om inspannen en ontspannen, in balans komen en genieten van de natuur.

Kanowaard is een gezellige club voor iedereen die van kajakken houdt. Binnen de vereniging wordt zowel recreatief, als snel gevaren en worden tochten op zee georganiseerd. Toertochten, ook meerdaags, worden in het hele land gehouden. De vereniging is in het bezit van diverse verenigingsboten (kano’s en kajaks), peddels en zwemvesten. De vereniging beschikt over twee botenloodsen waar voldoende ruimte is om je eigen boot te stallen.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens de open dag? Neem dan contact op met het secretariaat voor een gratis proefles via secretariaat@kanowaard.nl. De cluburen zijn op woensdagochtend en avond en zaterdagochtend. Op alle dagen kan individueel of in kleine groepjes gevaren worden. In het voorjaar kan je ook een introductiecursus volgen om de basistechnieken onder de knie te krijgen.