HEERHUGOWAARD – Roeivereniging Ossa organiseert op zondag 7 april van 14.00 - 16.00 uur een open dag aan de Westdijk 12. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom! We openen graag onze deuren voor iedereen die interesse heeft in roeien. Uiteraard is er ook gelegenheid zelf in de boot te stappen om deze veelzijdige watersport uit te proberen.

Sporttypes
Roeien is zo veelzijdig, omdat je al je spieren gebruikt. Daarnaast biedt Ossa verschillende mogelijkheden binnen de vereniging, voor elk sporttype. Naast de diverse cluburen zijn er toertochten voor de recreant, aanvullende trainingen voor de conditieroeier en wedstrijden voor de roeier met ambities. Ook is er een actieve jeugdafdeling. Zij trainen op zaterdagochtend en donderdagavond.

Leven lang fit}
Tijdens de open dag kun je een kijkje nemen in de botenloods, de gezellige kantine, kleedkamers plus het krachthonk. Deze ruimte is een mooie aanvulling op de roeisport. Zo kun je bij Ossa ook indoor- en krachttraining volgen. Leden staan tijdens de open dag klaar om een rondleiding te geven, vragen te beantwoorden en ervaringen te delen.

Start instructie
Heb je de smaak te pakken na een proefvaart? Ben je tussen de 12 - 75 jaar, dan kun je in zo’n 20 lessen leren roeien. De instructie wordt 2x per week vanaf 19.30 uur gegeven en start in de week van 15 april. Je leert van alles over de onderdelen van de boot, het roeien zelf, het sturen en je maakt je de vereiste commando’s, die roeiers gebruiken, eigen.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de open dag te komen, kom dan langs op zaterdag 13 april van 13:00 – 15:00 uur? Of stuur een mail naar instructie@rvossa.nl voor een gratis proefles. Kijk voor meer informatie op de website www.rvossa.nl