GEESTMERAMBACHT – Kracht, behendigheid en natuurlijk baggervette fun! Vliegen van de 10 meter hoge glijbaan, klimmen door de monkey-obstacles, glibberen over de modderheuvels, exercities door zuigende modderbaden, de half-pipe van de Enemy Wall bestormen…

Op zaterdag 8 en zondag 9 september vindt alweer de vijfde editie plaats. De Bootcamp Obstacle Run is razendsnel uitgegroeid tot must-do voor een breed publiek.

Dit jaar staan er 45 spectaculaire obstakels klaar om te overwinnen. Het parcours bestaat uit natuurlijke elementen, inclusief waterpartijen, rulle zandpaden, bultige mountainbikeroute, modderige gebieden en stille zones waarin je je weg van de bewoonde wereld waant… Dit terrein maakt oerkrachten in je los!

Dankzij drie soorten runs, verschillende afstanden en keuze in moeilijkheid kan iedereen met de Bootcamp Obstacle Run meedoen. Het deelnemersveld bestaat dan ook uit kinderen en veteranen, vriendengroepen en gezinnen, atleten en overduidelijk notoire Netflixers. Kies voor de Family, Night of Major Obstacle Run en ga de uitdaging aan.

De Family Run is bijna uitverkocht. Zorg dat je erbij bent voor een moddervette ervaring samen met jouw stoere buddy’s!

www.bootcamp-run.nl