HEERHUGOWAARD - De aanleg van zes padelbanen blijkt méér dan een succes voor Tennis- en Padelvereniging Heerhugowaard. Vanaf de opening op eind april jl. staan de padelbanen volgeboekt door zowel competitieve en recreatieve padelspelers van jong tot oud. Er zijn banen voor leden maar ook voor niet-leden te reserveren. Wil je het gewoon een keer proberen is een baan ook ‘los’ te huren. Kijk hiervoor op www.tpvhhw.nl .


‘De sport is razend populair in vrijwel alle leeftijdsgroepen’, aldus tennis- en padeltrainer van de vereniging Guido Potma. ‘De aanvragen voor padelclinics en -lessen zijn enorm, waarbij de vereniging vervolgens profiteert van de groei van het ledenaantal door de aanmeldingen die hier uit volgen’. Het spelletje is gewoon heel toegankelijk en op ieder niveau te spelen’.

Raadhuis Open Padeltoernooi 2022 | 24 juni t/m 26 juni 2022 | Tennispark Heerhugowaard

Veel van de spelers staan hard te trainen om het allereerste padeltoernooi van Dijk en Waard op hun naam te zetten. Onder de diverse vriendengroepen is dan ook een heuse hype ontstaan met maar één doel: de titel ‘Raadhuis Open Padeltoernooi’ op je naam zetten. Het toernooi welke plaatsvindt in het weekend van 24 juni a.s. wordt gespeeld volgens de KNLTB-regels. Het maximaal aantal deelnemers (24 poules in 3 verschillende speelsterktes) was binnen 24 uur ná de opening van de inschrijvingstermijn reeds bereikt. Dit is dan ook de bevestiging van de populariteit van deze nieuwe balsport in onze gemeente. De 1e wedstrijden van het toernooi gaan op vrijdag 24 juni om 18.30 uur van start, waarna er na de diverse poulewedstijden tot zondagochtend 12.00 uur de beste teams over blijven om vanaf zondag 26 juni 14.00 uur de finalerondes worden gespeeld.

Er is een grote groep vrijwilligers van de vereniging die het toernooi tot een succes zullen maken waarbij wij iedereen uitnodigen om eens een kijkje te nemen op ons complex hoe gezellig en vriendschappelijk het er aan toe gaat. Als klap op de vuurpijl is er tevens door de organisatie een ‘padella-feestavond’ georganiseerd op de zaterdagavond onder leiding van DJ Pelsko.

Benieuwd naar de nieuwste sport in de gemeente Dijk en Waard? Kom een kijkje nemen bij het toernooi.

Houd de socials van de TPV Heerhugowaard in de gaten
Facebook
Instagram