Ben je tussen de 12 en 16 jaar en heb je zin in een uitdaging? 

Lekker met je conditie aan de slag en een paar kilootjes kwijt? Dan is RealFit iets voor jou!

Eind januari 2015 start RealFit in Heerhugowaard: een groepsprogramma voor 15 jongeren van 12 tot en met 16 jaar met overgewicht. Dit onder begeleiding van Zorgwaard Fysiotherapie, sportschool Olympiawaard, GGD, GGZ, Voeding op maat en Sportservice Heerhugowaard, maar niet zonder de ondersteuning/coaching van je ouders/verzorgers.

Het programma RealFit (www.realfit.nl) vormt de basis. Dit programma bestaat uit 13 weken sporten bij fitnesscentrum Olympiawaard. Je ouders sporten ook een keer mee en jullie worden begeleid door een diëtist en gedragsdeskundige. Jij en je ouders zullen veel goede ideeën opdoen over gezond eten en hoe je op een leuke manier kunt bewegen. RealFit is geen streng dieet volgen: het belangrijkste is dat jij je beter gaat voelen.

Dit basisprogramma vullen wij aan met acht weken extra sporten bij lokale sportverenigingen, een supermarktrondleiding en een kookworkshop. Het streven is dat je na het programma weet wat een actieve, gezonde leefstijl is en dat je blijft sporten bij één van de vele verenigingen in Heerhugowaard.

Ben je enthousiast geworden en wil jij met je ouders deze uitdaging aangaan, dan kan je info opvragen en/of aanmelden bij:

Zorgwaard fysiotherapie 072-5347534 - info@zorgwaard.com

 

De kosten zijn 50 euro voor de gehele deelname. Als je voldoende aanwezig bent geweest krijg je 50 euro terug in de vorm van een korting op de contributie van je sport naar keuze.