HEERHUGOWAARD – Reiger Boys is er afgelopen zaterdagmiddag niet in geslaagd om een overwinning te behalen. In de thuiswedstrijd tegen DVC Buiksloot kwam de ploeg tweemaal op voorsprong, maar incasseerde ook twee tegendoelpunten, 2-2.

,,Erg onnodig puntenverlies, zo mag je dat wel noemen" baalde Lars Apeldoorn na afloop. Tegen DVC Buiksloot werden er immers weer punten gemorst. ,,We beginnen de eerste twintig minuten redelijk goed en maken een keurige goal via Dave van Dekken" vervolgt de verdediger. ,,Daarna werden we slordig en werden de linies groot, waardoor zij makkelijker konden voetballen" Buiksloot stichtte echter weinig gevaar.

Door een persoonlijke fout van Reiger Boys kwam Buiksloot op gelijke hoogte. ,,In de tweede helft waren wij weer beter" aldus Apeldoorn. Dat betaalde zich ook uit in de score. Guney Turpcu was de maker van de 2-1. ,,Eigenlijk moet je de wedstrijd erna beslissen. We hadden ook wel wat kansjes, maar die maakte we niet". In de slotfase trok Buiksloot de stand opnieuw gelijk. "Zo zonde".