CASTRICUM - Reiger Boys heeft voor de vierde keer in de laatste vijf wedstrijden averij opgelopen in de strijd om de bovenste plaatsen. Op bezoek bij FC Castricum speelde de ploeg van Tom Boukes alweer voor de derde keer dit seizoen met 2-2 gelijk. Hierbij werd net als een week eerder tegen EDO een 2-0 voorsprong uit handen gegeven.

Door doelpunten van Martijn Grooff kort voor en kort na de rust leken de Heerhugowaarders op Sportpark Noordend op rozen te zitten. Aan de andere kant wist men ook dat er een week eerder tegen EDO ook vlak na de pauze 2-0 op het scorebord stond en men uiteindelijk genoegen moest nemen met een punt.

Een zelfde scenario voltrok zich helaas ook in Castricum want halverwege de tweede helft wist de ervaren Daan Hamaker de aansluiting te vinden en met net nog een paar minuten op de klok liet Reiger Boys wederom twee punten glippen toen Shane Jansen de 2-2 liet aantekenen waardoor het duel tussen de nummers drie en vier van de derde klasse op een remise eindigde.

Reiger Boys heeft zodoende vier punten achterstand op de nieuwe koploper Stormvogels en gaat komende zaterdag op bezoek bij middenmoter RKVV DEM in Beverwijk.