BEVERWIJK - De voetballers van Reiger Boys blijven in de gevarenzone door verlies in Beverwijk van DEM. De Heerhugowaardse ploeg van interim-coach Tom Boukes verloor ietwat geflatteerd met 5 – 1 na een 1-0 ruststand.

Reiger Boys speelde tot het strafschopgebied van de tegenstander goed mee, maar wist geen kansen te creëren. Verder dan wat afstandsschoten kwamen de Waardse voetballers niet, daarentegen creëerde DEM ook geen uitgespeelde kansen. Keeper Julian Koopman moest na een aantal uitstekende reddingen na ruim een half uur toch voor het eerst capituleren.

In het eerste kwartier na de thee, waarin Sem van Maanen mocht debuteren bij Reiger Boys werd er vol op de aanval gespeeld, maar ook nu leverde dat niet veel op. DEM verdubbelde de score na een uur spelen. Reiger Boys moest verder zonder Jordy Wijdenes die met een hamstringblessure werd vervangen door Robin Wezepoel. In de slotfase liep de score vervolgens hoog op. Boukes gunde nog wel een tweede debutant, Jaimy Shellard, een paar minuten speeltijd en zag dat Dave van Dekken de spreekwoordelijke eer wist te redden: 5-1.


DEM - Reiger Boys 5-1 (1-0)
31. Nijman 1-0
60. Hoogeland 2-0
71. Nijman 3-0
78. Nijman 4-0
85. Van Roijen 5-0
89. Van Dekken 5-1