HEERHUGOWAARD – In eigen huis boekte Reiger Boys de derde overwinning van het seizoen. In eigen huis versloeg het Hovocubo, 4-1.

Na een doelpuntloze eerste helft wist Reiger Boys de zege na rust naar zich toe te trekken. De score werd geopend door Chantal Hendriksen. Nadat Hovocubo speelster Benthe Huijsman wilde wegwerken zag ze de bal via Jaimy Visser binnen vliegen.

De Hoornse ploeg ging met een meevoetballende keepster spelen, maar het waren de Heerhugowaarders die via Floor Spaan uitliepen naar een 3-0 voorsprong. Marjan Brouwer deed wat terug voor de bezoekers, maar in de zoemer scoorde Jaimy Visser de 4-1.

‘We speelden een zwakke eerste helft waarin de taken werden niet uitgevoerd’, zei Monique van der Rijst na afloop. ‘Na rust werd er wel volgens de taken gespeeld. We waren veel agressiever en hebben als team gevoetbald.’

Reiger Boys – Hovocubo 4-1 (0-0)
1-0 Chantal Hendriksen
2-0 Jaimy Visser
3-0 Floor Spaan
3-1 Marjam Brouwer
4-1 Jaimy Visser