HEERHUGOWAARD - Als Messi of Ronaldo rondgereden worden in een limousine, welke voetballer droomt daar nou niet van? Bij voetbalclub Reiger Boys in Heerhugowaard lijkt het realiteit te zijn geworden. Een privéjet hebben ze nog niet bij elkaar gespaard, maar een limousine voor de JO9-1 kan er wel van af!

Afgelopen vrijdag verzamelden tien jeugdspelers zich bij het complex van Reiger Boys waar ze, tot hun grote verbazing, werden opgehaald door een 14 persoons Hummer H2 limousine van ruim 11 meter lang. Met een flesje kinderchampagne en terwijl de vrolijke muziek uit de luidsprekers kwam, reden de kids uitgelaten het terrein af, richting het AFAS Stadion waar ze als VIP’s werden ontvangen.

Als echte profs nam het team plaats achter de microfoons in de persruimte van het stadion, mochten ze de kampioensschaal van dichtbij bewonderen en kregen ze een drankje in de bestuurskamer. Op de terugweg was het opnieuw feest in de limousine en eenmaal terug bij Reiger Boys moest de hele ervaring even inzinken. Hier kan het team wel aan wennen!

En het mooiste is: dat het kan. Reiger Boys JO9-1 heeft namelijk alvast een voorproefje gekregen van het nieuwe spaarprogramma bij Vomar, waarbij de leden eenvoudig en geheel kosteloos de clubkas kunnen spekken door simpelweg boodschappen bij Vomar te doen. Dit kan jaarlijks duizenden euro’s opleveren voor o.a. sportclubs of muziekverenigingen. Dit bedrag mag naar eigen inzicht worden besteed, zoals aan deze heuse VIP-dag in een limousine!

Vanaf zondag 5 september wordt het nieuwe spaarprogramma voor clubs groots gelanceerd in alle winkels van Vomar.