HEERHUGOWAARD - Reiger Boys speelt komende zaterdag op eigen veld tegen het Helderse HCSC. Na de overtuigende 0-7 overwinning op DZS kan de ploeg met vertrouwen aantreden tegen de nummer drie.

Met drie treffers wist Timo Krab een belangrijke rol te vervullen binnen de Heerhugowaardse formatie. Ook Yucel Gundogdu, na lang blessureleed weer terug in de ploeg, scoorde ook driemaal. Daan de Vries had met één doelpunt een bescheiden rol in de eclatante overwinning.

Tegenstander HCSC beleefde afgelopen zaterdag een mindere wedstrijd. In Amsterdam ging de ploeg met 4-0 onderuit tegen nummer elf ZSGO/WMS. Een absolute afgang dus voor de ploeg.

Reiger Boys staat momenteel achtste en heeft tien punten minder dan HCSC en kan bij een overwinning het gat verkleinen, al is het dan evengoed groot. Maar met name voor het vertrouwen is het belangrijk om punten te pakken.

Eerder dit seizoen verloor Reiger Boys met 3-2 van HCSC, komend weekend zal de ploeg hopen op punten tegen de ploeg uit den Helder. Aftrap 15.00 uur.