UTRECHT - Het nieuwe seizoen is pas net begonnen of het eerste succes is alweer binnen voor Reiger Boys Zaalvoetbal. De MO11 werd tijdens het NK Straatvoetbal in de Jaarbeurs in Utrecht Nederlands Kampioen U12.

Na de poulefase al met een doelsaldo van +20 af te sluiten was het uiteindelijk in de halve finale Desto dat met 10-0 werd verslagen. In de finale onder toeziend oog van 300 supporters waaronder Soufiane Touzani wonnen de U11 meiden de titel door met 3-0 te winnen van de leeftijdsgenoten van Rotterdam.

Ook de MO15 van Reiger Boys speelde mee en behaalde ook de finale. Na in de poulefase nog van tegenstander Utrecht Champions te hebben gewonnen was de ploeg uit Leidse Rijn uiteindelijk in de finale de winnaar (5-2). Toch kan ook MO15 terugkijken op een geslaagd toernooi en heeft men indruk gemaakt met goed verzorgd voetbal. Met twee prachtige bekers, een cheque, een goodie bag en een uitnodiging voor een bijzondere wedstrijd komend seizoen op zak verliet men het prachtige Voetbalfestival weer richting Noord-Holland.