HEERHUGOWAARD – In eigen huis wist Reiger Boys terug te komen van een 0-1 achterstand, maar ging uiteindelijk onderuit. KTP Nieuw Roden ging er met de punten vandoor, 3-4.

‘Het was een goede wedstrijd van onze kant. Zeker voor rust waren we beter dan KTP Nieuw Roden en kregen de betere kansen’, zei Bob Kool. Toch kwamen de gasten door een communicatiefout bij Reiger Boys de 0-1. Zo’n twee minuten later was het Sanne Brand die de stand gelijk trok.

Vlot na rust pakte Reiger Boys via Lotte Bijl zelfs de voorsprong, maar kon deze niet lang vasthouden. Zes minuten later had KTP Nieuw Roden de wedstrijd naar hun hand gezet en ging het met 2-4 aan de leiding. Via Lais Boes kwam de thuisploeg terug tot 3-4. Kool: ‘Daarna probeerden we de gelijkmaker te maken, maar dit ging moeizaam. Zij speelden het professioneel uit.

Reiger Boys – KTP Nieuw Roden 3-4 (1-1)
0-1 Amber Bandringa
1-1 Sanne Brand
2-1 Lotte Bijl
2-2 Amber Bandringa
2-3 Martine Kooiker
2-4 Amber Bandringa