HEERHUGOWAARD - Reiger Boys is in de eerste ronde van het districtsbekertoernooi uitgeschakeld. In een open wedstrijd werd het tegen VVW 4-4 waarna de strafschoppen in het voordeel van de ploeg uit Wervershoof uitvielen.

Daniël Vos opende de score voor de thuisploeg, maar twintig minuten later had VVW via Dave Kok en Rens Grooteman die stand omgedraaid. Jordy Wijdenes zorgde voor de gelijkmaker, maar op slag van rust was het Tom Smit die de 2-3 maakte.

In de tweede helft maakte Dylan Grongrijp direct na de aftrap gelijk en Reiger Boys leek op weg naar de volgende ronde toen Kevin Pawirosemito vlak voor tijd de 4-3 liet aantekenen. Op de valreep wist Timo Schouten toch nog de gelijkmaker te scoren waarna strafschoppen voor de beslissing moesten zorgen.

Keeper Brian Blankert stopte weliswaar de eerste penalty van VVW, maar omdat Vos en Grongrijp misten bekert VVW verder.