HEERHUGOWAARD/HAARLEM - Tijdens de doordeweekse inhaalronde heeft Reiger Boys niet weten te winnen bij het laag geklasseerde United sv/DAVO. In Haarlem speelde de derdeklasser met 3-3 gelijk. Een klasse lager wist de zaterdagploeg van SVW '27 wel te zegevieren en men deed dat zelfs met dubbele cijfers.


Reiger Boys speelde een stevig potje in Haarlem tegen United sv/DAVO dat regelmatig de grens van het toelaatbare opzocht. De ploeg van Tom Boukes liet zich verrassen en kwam op een 2-0 achterstand, maar door twee treffers van Chris Coesel was de stand bij rust alweer in evenwicht. Na de rust volgde een nieuwe achterstand, maar in de slotfase wist Jens Klant toch nog een punt te redden voor de Heerhugowaarders: 3-3.

Komende zaterdag speelt Reiger Boys om 15.00 uur thuis tegen VV IJmuiden.

In de vierde klasse A heeft SVW '27 zich op de juiste wijze hersteld van de 3-0 nederlaag van afgelopen zaterdag bij DTS. In eigen huis won de ploeg van Miquel Tjong A Hung zelfs met dubbele cijfers van hekkensluiter Meervogels '31 (11-0). Topscorer Marlon Börnemann liet zich wederom gelden en nam liefst vijf treffers voor zijn rekening.

SVW '27 staat door de zege vaster op de vierde plaats en gaat komende zaterdag op bezoek bij St. Adelbert.