APELDOORN – In de Eredivisie zaalvoetbal hebben de dames van Reiger Boys een nederlaag geïncasseerd. De ploeg van trainer/coach Monique van der Rijst verloor op bezoek bij Futsal Apeldoorn, 3-1.

‘We begonnen niet scherp aan de wedstrijd en twintig seconden voor de rust kwamen we ongelukkig (een botsing tussen Rosa Kruijver en Judine Castricum) op een 1-0 achterstand’, zei Van der Rijst na afloop. ‘In de tweede helft hebben we optimistischer gevoetbald met veel strijdlust.’

Na de 2-0 wist Reiger Boys via Sanne Brand (op aangeven van Floor Spaan) iets terug te doen. ‘Op dat moment kon de wedstrijd alle kanten op maar was het geluk niet echt aan onze zijde.’ vervolgde de coach. Zo raakte de Heerhugowaardse ploeg twee keer de lat en werden twee kansen van dichtbij gemist. Uit een counter scoorde Futsal Apeldoorn zes minuten voor tijd de beslissende 3-1.

Futsal Apeldoorn – Reiger Boys 3-1 (1-0)
20. Sanne Amersfoort 1-0
33. Angela van Rooij 2-0
34 Sanne Brand 2-1
34. Eefje van den Nieuwenhuizen 3-1