HEERHUGOWAARD - Droom jij er ook van een goede voetbalster te worden? Of wil je graag op hoofdklasse niveau spelen bij de vrouwen of hiertoe opgeleid worden? Dan is men bij Reiger Boys op zoek naar jou!

VV Reiger Boys organiseert daarom op zondag 31 maart en zondag 14 april a.s. een 2-tal voetbalclinics.

Op deze dag kun je onder leiding van gediplomeerde trainers en échte profvoetbalsters je voetbaltechnieken verder verbeteren of gewoon proeven aan de snelst groeiende tak van sport in Nederland: het dames- en meidenvoetbal.

Iedereen in de leeftijd van 10 tot 19 jaar is welkom. Deze clinics zijn geschikt voor talenten, maar ook voor diegenen die graag gewoon recreatief bezig willen zijn. Deelname is gratis.

Zie jij het zitten om deel te nemen aan deze geheel verzorgde dag van 10.00 tot 14.00 uur op een van bovengenoemde data met als afsluiting een heuse “meet-and-greet” met o.a. LIZA VAN DER MOST (Ajax/Nederlands Elftal)? Twijfel dan niet en schrijf je in via clinics@reigerboys.nl. Vergeet hierbij niet aan te geven welke dag je voorkeur heeft.

Voor meer informatie en andere mogelijkheden om kennis te maken met de club waar ruimte is voor zowel ambitieuze als ook recreatieve voetbalsters kun je contact opnemen met Petra Hoogeveen via 06-40367208 of neem een kijkje op de website www.reigerboys.nl.

Overigens is het ook nog steeds mogelijk om je op te geven voor de open trainingen op dinsdag bij de vrouwenselectie.