HEERHUGOWAARD - Na het grote succes van de eerdere voetbaldagen bij Reiger Boys gaat de Heerhugowaardse vereniging op dinsdag 1 mei aanstaande weer een voetbaldag organiseren. Deze dag is voor voetbalmeiden- en jongens van O.8 t/m O.13. Eerder organiseerde Reiger Boys al dergelijke dagen tijdens de schoolstaking en in de voorjaarsvakantie en beiden keren leverden dit tientallen deelnemers op.

Ook op 1 mei kan men als ouders gerust te werk gaan of een dagje uit want de kinderen zullen zich prima vermaken op Sportpark De Wending dat van 08.30 uur tot 16.30 uur in het teken staat van voetbal, voetbal en nog eens voetbal.Uiteraard wordt er net als voorgaande keren een hele dag in toernooivorm gespeeld met de namen van Europese topclubs als Barcelona, Juventus, Ajax, Manchester United, Real Madrid, Celtic en veel meer.

Naast het toernooi zijn er ook veel spelletjes en is er een techniektraining met vele oefeningen om de techniek bij te schaven. Bij mooi weer zullen veel spelletjes natuurlijk in de buitenlucht plaats vinden, maar is een binnenalternatief voor het geval het weer tegen zit. Tevens krijgen alle deelnemers een lunch en zijn er tijdens de voetbaldag weer vele mooie prijzen te winnen.

Iedereen mag meedoen aan de voetbaldag van Reiger Boys dus zelfs als men geen lid is van de vereniging.
Inschrijven kan via de website van Reiger Boys.