HEERHUGOWAARD - Tijdens het paasweekend lag het amateurvoetbal grotendeels stil behoudens enkele inhaalwedstrijden. De heerhugowaardse clubs behaalden daarin wisselende resultaten. Reiger Boys ging op eigen veld onderuit tegen HCSC terwijl SVW '27 de volle buit pakte bij Sporting Krommenie.

Met slechts één punt uit de laatste drie duels raakt Reiger Boys verder achterop bij de top vier van de 3e Klasse A. De ploeg van trainer Tom Boukes speelde thuis tegen HCSC een rommelige wedstrijd waarin het binnen vijf minuten al op achterstand kwam na een rake kopbal van Cross Tomassouw. Dezelfde Tomassouw scoorde kort na rust weer na goed voorbereidend werk van Bo de Sadeleer. Reiger Boys kwam hierna sterk terug met treffers van Chris Coesel en Floyd Groet, maar een kwartier voor tijd besliste de koud ingevallen Fotigui Camara het duel: 2-3.

Reiger Boys speelt komende zaterdag 15 april opnieuw thuis als OFC op bezoek komt.

In de 4e klasse A behield SVW '27 de tweede plaats na een zege op Sporting Krommenie. De ploeg van Miquel tjong A Hung kwam in krommenie wel op achterstand welke voor de rust teniet werd gedaan door een treffer van Regilio de Mees. Doelpunten van Jordi Smit en DJ Polak stelden de zege na de rust veilig: 1-3.

SVW '27 speelt komende zaterdag thuis tegen WSV '30.