HEERHUGOWAARD - Op dinsdag 19 februari, dus in de voorjaarsvakantie, organiseert Reiger Boys weer een voetbaldag voor de jeugd. Het is een vervolg op eerdere zeer succesvolle voetbaldagen die de club organiseerde gedurende vakanties en schoolstakingen. Dit keer heeft de club echter nog een extra verassing want de Pannakampioen Nasser el Jackson komt namelijk naar Sportpark De Wending.

Op de website laat de vereniging weten:
Reiger Boys heeft Nasser el Jackson weten te strikken voor de voetbaldag. Nasser El Jackson werd op zijn 15e ontdekt en mag zichzelf op inmiddels 23-jarige leeftijd al tweevoudig wereldkampioen ‘groundmoves’ noemen. Met zijn geweldige voetbal skills is Nasser te zien in Fifa street, werd hij 2e bij Red Bull Street Style 2016 en was hij 3 jaar op rij officieel ambassadeur van het KNVB Straatvoetbal. Ook is hij een van de landelijke gezichten van sportketen Aktiesport. Nasser is een allrounder want naast zijn freestyle skills is hij ook een absolute professional in panna voetbal. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat hij iedereen, van jong tot oud, weet in te pakken!

Nasser komt op de voetbaldag op 19 februari een freestyle show geven en een panna interactie doen waarbij deelnemers het tegen Nasser op kunnen nemen. Ook geeft hij een workshop in groepen en is er een mogelijkheid voor foto’s, handtekeningen etc. Heb je je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel via: deze link. Vol=vol!

Om je in te schrijven hoef je geen lid te zijn van Reiger Boys