WINKEL/HAARLEM - De eerste elftallen van Reiger Boys hebben deze zaterdag wisselende resultaten behaald. De vrouwen plaatsten zich voor de volgende bekerronde door Winkel te verslaan. Reiger Boys 1 ging in competitieverband met 5-3 onderuit bij Koninklijke HFC.

Reiger Boys VR1 wist zich simpel te plaatsen voor de tweede bekerronde. Op bezoek bij zondag eersteklasser Winkel werd een simpele 0-5 zege behaald door de ploeg van trainer Raimondo Palmas. Niki Rensen opende de score voor rust waarna er in de tweede helft definitief afstand werd genomen ondanks het feit dat keepster Jana Spieker geblesseerd moest afhaken en het doel werd verdedigd door speelster Evelyn Schoon. Achtereenvolgens Manon Huisman, nogmaals Niki Rensen, Marouscha Ruiter en Maartje van Haneghem tilden de stand naar 0-5.

Reiger Boys 1 blijft nog altijd op drie punten staan en wacht nog op de eerste zege. Op bezoek bij Koninklijke HFC begon de ploeg van trainer Raymond Huisman goed toen men al in de eerste minuut de score opende via Dylan Grongrijp, maar een half uur later stond men met 3-1 achter. Na een treffer van Dave van Dekken en nog een Haarlemse goal ging men met 4-2 rusten. Na de pauze bracht Jermaine Rock de spanning helemaal terug, maar de 5-3 en een tweede gele kaart voor Mick Leijdeckers betekenden een nieuwe nederlaag. In de uiterste slotfase kwam ook de thuisploeg met tien man te staan wegens natrappen.