HEERHUGOWAARD - De vrouwen van Reiger Boys hebben een punt overgehouden aan het duel tegen het hoger geplaatste SC Klarenbeek. De wedstrijd tussen de nummers vijf en twee van de Hoofdklasse vrouwen eindigde in 1-1.

De ploeg van trainer Arnold de Block zorgde eerder dit seizoen nog voor een stunt door het uitduel bij SC Klarenbeek met 0-3 te winnen, maar dat zat er ditmaal niet in. Op een winderig Sportpark De Wending werd het een rommelig duel waarin beide ploegen niet veel voor elkaar onder deden.

Beide doelpunten vielen al voor de rust. Namens de gasten opende Britt Peeters na acht minuten de score. Tien minuten voor de pauze was het Marouscha Ruiter die de gelijkmaker liet aantekenen. Reiger Boys dat vijfde blijft staan, speelt komende zaterdag 1 april de uitwedstrijd bij The Knickerbockers in Groningen.

Heren
Het duel van de heren van Reiger Boys tegen Fortuna Wormerveer ging zaterdag niet door vanwege een sterfgeval bij de Wormeveerse vereniging. Deze wedstrijd is verplaatst naar komende dinsdagavond 28 maart op De Wending (20.00 uur).